top of page

Algemene voorwaarden - Huisregels

AANKOMST EN VERTREK
Check in - vanaf 15u00
Check out - voor 11u00
Vroege check-in: op aanvraag. Vroege check ins worden niet gegarandeerd

Late check out: gratis op aanvraag en mits beschikbaarheid tot 12u30. Vanaf 12u30 wordt er €25 per half uur aangerekend. Vanaf 16u00 wordt een extra overnachting aangerekend.


NON-SMOKING
Boutique hotel Marie Marie is een 100% rookvrij hotel. Roken in het gebouw of in de kamer is verboden. Een extra vergoeding van €250 zal van toepassing zijn in geval van niet-naleving van dit verbod.
Er is een rokerszone beschikbaar op het terras.


TOEGANKELIJKHEID
Er is een huislift beschikbaar. De kamers zijn voldoende ruim voor rolstoelgebruik (voornamelijk de superior kamers), maar niet speciaal hiervoor ingericht. Contacteer ons gerust voor uw boeking of verblijf voor meer informatie.


DIEREN
Dieren zijn niet toegelaten in het hotel. Een extra vergoeding van €250 zal van toepassing zijn in geval van niet-naleving van dit verbod.


AANSPRAKELIJKHEID
Boutique hotel Marie Marie (Urban Monkey Bv) is niet aansprakelijk voor diefstal of schade of verlies van zaken die zich in het hotel hebben voorgedaan. Schade alsook diefstal aan of in de kamers/eigendommen van Boutique hotel Marie Marie (Urban Monkey Bv) zullen worden aangerekend.

ANNULERINGSVOORWAARDEN

Flexibele reservaties:

  • Tot 3 nachten 15.00 uur voor aankomst: geen kosten.

  • Tussen 3 nachten 15.00 uur en 1 nacht voor aankomst: 1ste nacht in rekening gebracht.

  • Dag van aankomst, no-show of vervroegd vertrek: 100% van het totale reserveringsbedrag wordt in rekening gebracht.

 

Groepen (vanaf 3 kamers) kunnen andere annuleringsvoorwaarden hebben. U zal in dit geval hiervan door het hotel worden gecontacteerd.

 

Vooraf betaalde reservaties : het totale boekingsbedrag kan op elk moment na de reservering in rekening worden gebracht en kan niet worden terugbetaald of gewijzigd.

 

Groepen (vanaf 3 kamers) kunnen andere annuleringsvoorwaarden hebben. U zal in dit geval hiervan door het hotel worden gecontacteerd

bottom of page